Известие

Collapse
No announcement yet.

Грешка Р2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Грешка Р2009

Здравейте колеги показа ми тази грешка Р2009. Та тази клапа сигурно не подлежи на ремонт а е за смяна
    Attached Files
    Last edited by vladimir; d.m.y г., 11:24.

Това тази клапа ли е

И може ли тя да е причината за трудното палене на колата. Тя нали участва при гасенето на двигателя
    Last edited by vladimir; d.m.y г., 11:29.

Comment

...
      Attached Files
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
        ...
        Демек "късо съединение към задвижващия механизъм за контрол на въздуха на всмукателния колектор" поне така ми го превежда translate. И от къде мога да чета тази информация за грешките. Благодаря

Comment

Autodata
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
          sigpic

Comment

Да благодаря. Сега като се замисля как управлението на Клапата беше пълно с масло като нищо може да е окъсило вътре някъде

Comment

Виж и това !
              Attached Files
              sigpic

Comment

О та проблема да е тези клапи ли. Май ще се сваля колектора да се чистят, но трябва да огледам ,че това мисля че са при опеловите двигатели вихровите клапи, а мойте са махнати и затапени
                Last edited by vladimir; d.m.y г., 16:13.

Comment

А някой може ли да ми каже на буксата на дросел клапат пиновете как са за да знам на кой пинове да меря напрежение

Comment

Working...
                  X